Tamrac õlakott Ultra Pro 13, must (5613)

Põhiinfo

Ultra Pro 13 on ülimalt praktiline fotograafile, kes soovib korraga kaasas kanda kahte peegelkaamerat koos mitmete objektiivide ja välkudega ning lisaks muudele tarvikutele mahutada kotti ka sülearvuti

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Mahutab kõik vajaliku
Ultra Pro 13 sobib ideaalselt puhuks, kui on vaja palju fotovarustust kaasas kanda. Kotti mahub kaks peegelkaamerat, 4-5 lisaobjektiivi, välgud, lisatarvikud ning ka kuni 15.6-tolline sülearvuti. Koti esitasku on pehme polsterdusega ja plastikuga toetatud – nii on tagatud sülearvuti turvalisus.

Nutikas jaotamissüsteem
Pehme polsterdusega koti sisu on vaheseintega jaotatud selliselt, et peegelkaamera saab ohutult muu varustuse peal asetseda, nii et seda on kerge kotist haarata. Koti põhja toetus tagab kaitse põrutuste eest.

Palju lisataskuid
Ultra Pro 13'l on mugavad ZipDrop™ taskud, mis võimaldavad need tõmblukuga täielikult avada ja koti sisust kiirelt hea ülevaade saada. Kotis on lisaks mitmeid võrksahtleid, kuhu mahuvad hästi ära pisemad tarvikud. Koti klapi seesmisel poolel asuvad kiletaskud hoiavad ära suurema sorimismaratoni, kuna kõik taskus olevad esemed on selgelt näha. Kui tekib vajadus kasutusjuhendeid või kaarte kaasas kanda, siis neid saab väga hästi hoida koti tagumisel küljel asuvas tõmblukuga sahtlis.

Mitmed võimalused kandmiseks
Mugava kinnituse abil on kotti võimalik sättida pagasi käepideme külge, tänu millele on koti reisidel kaasas kandmine palju kergem.

Kaitstud ka vihma eest
Kott on varustatud eemaldatava vihmakilega, mis kaitseb fotovarustust ka kõige ootamatute ilmastikutingimuste eest.
Koti tüüp
Õlakott
Materjal
Nailon
Erimaterjal
600 den PolyTek
Välimised mõõdud
30,5 × 45,5 × 31 cm
Sisemine põhiosa mõõt
27 × 39 × 19 cm
Sülearvuti tasku mõõdud
38,1 × 26 × 3,8 cm
Sobivad kaameratüübid
Suured peegelkaamerad
Reguleeritav õlarihm
Jah
Värvus
Must
Kaal
2600 g

Toote koodid

EAN
023554028146

Tootevõrdlus

Sulge