Manfrotto üksjalg OffRoad Walking Sticks MMOFFROADG, roheline

Põhiinfo

  • Jalutuskepid, mida saab kasutada üksjalana
  • Kerge 3-osaline konstruktsioon
  • Maksimaalne kõrgus: 132,5 cm
  • Koormustaluvus kuni 2,5 kg
  • Vastupidav alumiiniumist disain

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

OffRoad on ülikerged jalutuskepid, mis on loodud just liikuva loodusfotograafi vajadusi silmas pidades. Jalutuskeppidel on mugavad käepidemed ning ka rihmad, et hoogsa liikumise ajal need käest ei kaoks. 
Samas jalutuskepi otsas on üksjalale omaselt kiirkinnitus kaamera jaoks. Jalutuskepp-üksjala soovituslik koormus on ~2,5 kg, mistõttu sobib see perfektselt hübriidkaamera või väiksema peegelkaamega kasutamiseks. Üksjala jalad on valmistatud vastupidavast alumiiniumist ning jalad kasutavad pööratavat (Twist-to-Lock) mehhanismi fikseerimiseks. Lisaks saab jalad üksteise seest täielikult välja tõmmata, et statiivi oleks mudast ja mustusest lihtsam puhastada. 
Jalutuskepid on varustatud kolme erinevat sorti otstega - piigid maastikul ning jääl liikumiseks, kummiotsikud linnamaastiku jaoks ning korv-tüüpi otsad lumel liikumiseks.

"Pelgalt jalutuskeppide seisukohalt oleks neid üksjalgu natuke kulukas soetada. Fotograafile ainult üksjala asenduseks samamoodi – natuke liiga väikese kandevõimega ning pikkuse vahemik ei ole kõige parem… Pannes kokku need kriteeriumid – oled looduslaps kel meeldib pilte teha või fotograaf kes tihti metsikus looduses aega veedab – siis on need küll ainuõige lahendus. Sest siis ei pea sa alati eraldi statiivi kaasa võtma ja/või raske koti kaasaskandmine ei olegi enam nii raske."
Vaata lähemalt ülevaadet "Manfrotto OffRoad Walking Sticks üksjalad on matkasõbra parimad kaaslased" Digitest.ee lehelt »

Tehnilised andmed

Materjal
Alumiinium
Tehnopolümeer
Maksimaalne töökõrgus
132,5 cm
Minimaalne töökõrgus
59,5 cm
Pikkus transpordiasendis
59,5 cm
Maksimaalne koormus
2,5 kg
Kaal
400 g
Jala sektsioonide arv
3
Jala diameeter
17 mm
15,9 mm
14,5 mm
Pea kinnitus
1/4"
Komplekti sisu
Manfrotto OffRoad jalutuskepid
Kummist otsikud
Korv-otsikud

Toote koodid

EAN
8024221632347
719821375036
Tootja kood
MMOFFROADG

Tootevõrdlus

Sulge